Za tisak na majice (kao i druge tekstilne artikle: kape, radna odijela, dresovi, platnene torbe…) koristimo dvije osnovne tehnike:

TERMO-TISAK

Termotisak je tehnika kojom se posebna vrsta samoljepive folije – termo folija, uslijed djelovanja visoke temperature od 140-160°C prenosi na različite vrste materijala.

Termotisak je idealna i ekonomična tehnika za manje naklade, te za slike sa više boja i detalja koje nije moguće izvesti tako precizno drugim tehnikama. Rezultati koji se mogu postići na ovaj način su visoka kvaliteta i velika trajnost sa prihvatljivom cijenom u usporedbi sa sitotiskom.

Termo folije primjenjujemo kod tiska na gotovo sve tekstilne materijale kada je količina mala i time neisplativa za sitotisak. 

Termo folije koristimo i kod tiska imena i brojeva na sportsku odjeću. U svom radu koristimo samo najkvalitetnije folije koje režemo rezačem na željeni oblik i pomoću transfer preše fiksiramo na tekstil. Otisak je elastičan i trajan. Većinom podnosi pranje na 40°C do 60°C i ne smije se direkno peglati. Pošto nema početnih troškova, tisak je isplativ već od jednog otiska. Motivi koje tiskamo ovom tehnikom moraju biti u vektorskom obliku.

Tisak color fotografija radimo HP Latex 335 printerom na posebnim, printabilnim termo folijama. Tisak je otporan na 40°C i ne pegla se direktno.

SITOTISAK

Sitotisak je direktna tehnika tiska na majice. Tisak može biti jednobojni ili višebojni. Namijenjen je za tisak velikih količina majica sa identičnim uzorkom. Kada govorimo o velikoj količini onda je to preko 50 majica. A ako se radi o još više majica, onda uvijek koristimo tehniku sitotiska. Sitotisak ima samo jednu manu, a to je cijena prvog otiska. Sve ostalo je na strani sitotiska. Otisak odlikuje dugi vijek trajanja u svim uvjetima korištenja, te velika pokrivnost.

U našoj bogatoj ponudi imamo visokokvalitetne pamučne majice, T-shirt i polo, kratkih i dugih rukava, bijele i u širokom spektru boja, no ukoliko želite, možete nam donijeti i svoje majice, koje ćemo Vam rado otisnuti.

Pošaljite nam upit za ovu uslugu preko web forme:

Zadarska tiskara
Košarica
U košarici nemate proizvoda!
Nastavi kupovati
0
Click outside to hide the compare bar
Usporedi
Lista želja 0
Pogledaj listu Nastavi kupovati