Kako kupovati u našem web shopu?

On-line kupovina proizvoda iz naše ponude, brza je i laka:

  • dodavanjem u košaricu odaberite proizvode i količinu koju biste željeli kupiti
  • klikom na gumb ”Dovrši kupovinu” koji se nalazi u sklopu Vaše košarice prelazite u drugu fazu kupovine, gdje je potrebno odabrati željeni način preuzimanja naručene robe, način plaćanja, te ostaviti osobne kontakt podatke i podatke o adresi za isporuku proizvoda
  • odabirom gumba “Potvrdi narudžbu” ista se prosljeđuje na obradu. Na temelju narudžbe, na vaš kontakt e-mail dostaviti ćemo neobvezujuću ponudu
  • nakon što uplata po ponudi bude vidljiva na našem računu ili nam dostavite dokaz o uplati, pristupiti ćemo izvršenju isporuke pošiljke na vašu adresu sukladno rokovima navedenim u ponudi

Kako još možete kupovati, a da ne popunjavate web narudžbu?

Niste skloni kupovini putem interneta, ili Vam se jednostavno ne da prepisivati kompletan popis materijala koji Vam je izradio Vaš majstor?

Nema problema, odaberite jedan od sljedećih načina:

  • dostavite nam Vaš upit putem e-maila: info@zadarska-tiskara.eu i mi ćemo Vam na mail uzvratiti ponudom
  • upišite u naš kontakt obrazac, proizvode koje trebate, a mi ćemo Vam na mail dostaviti ponudu
  • izdiktirajte putem telefona 023 233 273 proizvode za koje želite ponudu
  • Koji god način kontakta izabrali, molimo Vas da nam u svrhu što kvalitetnije obrade Vašeg zahtjeva, OBAVEZNO ostavite svoj kontakt broj telefona/mobitela.

Ukoliko ste skloni isključivo kupnji na tradicionalan način, pozivamo Vas da nas posjetite u našem prodajnom prostoru u Zadru, na adresi ZADARSKA TISKARA BROD d.o.o., Franka Lisice 71, gdje uz profesionalnu uslugu, možete razgledati našu ponudu i obaviti kupnju na tradicionalan način.

Zainteresirani ste za proizvode koji nisu navedeni u katalogu naše Internet trgovine?

Privlači Vas naša profesionalnost, transparentnost poslovanja i naša orijentiranost na zadovoljstvo Vas kao našeg kupca, a u isto vrijeme niste na našim stranicama pronašli proizvode koji vas interesiraju. Nema problema!

ZADARSKA TISKARA, osim proizvoda navedenih u našem web katalogu, u mogućnosti je ponuditi i sve ostale proizvode i usluge iz domene svog poslovanja, a naši dugogodišnji partnerski odnosi sa vodećim proizvođačima i dobavljačima iz naše branše, garantiraju Vam konkurentnost naše ponude i minimalne rokove isporuke.

Dovoljno je da nas kontaktirate putem maila info@zadarska-tiskara.eu, telefona 023 233 273 ili našeg kontakt obrasca, dostavite nam popis proizvoda koji Vas interesiraju i ostavite svoje kontakt podatke, a mi ćemo Vam u minimalnom roku dostaviti našu ponudu.

Sve proizvode kupljene u našoj trgovini ili putem WebShop-a u mogućnosti smo isporučiti na Vašu kućnu adresu u bilo koji dio Hrvatske!

Kontaktirajte nas putem web forme:
Zadarska tiskara
Košarica
U košarici nemate proizvoda!
Nastavi kupovati
0
Click outside to hide the compare bar
Usporedi
Lista želja 0
Pogledaj listu Nastavi kupovati