Roland Versa UV LEF-20 plošni pisač omogućuje nam ispis na gotovo sve materijale uključujući akril, drvo, karton, metal, plastiku, PET, ABS, platno pa čak i neke mekše materijale poput kože i tkanine.

Uz samu tehnologiju, vrhunske rezultate osiguravaju napredne ECO-UV tinte dizajnirane za fleksibilan print jer se rastežu oko najkompleksnijih kuteva i oblina. Dolaze u kombinaciji CMYK, bijela i lak tinta, a uz pomoć njih stvara se izuzetno zanimljiv efekt i tekstura.

Visoka neprozirnost bijele tinte može se koristiti za jače isticanje boja, a prozirna može biti slojevita sa sjajnim ili mat finišom za jedinstvene 3D teksture i reljefne efekte.

UV printer čija je maksimalna površina ispisa 330 x 508 mm idealan je za colorni tisak na razne promo artikle, debljine do 100 mm kao što su: kemijske olovke i upaljači, rokovnici i notesi, privjesci za ključeve, otvarači za boce, USB memorije, prijenosni punjači za mobitele (powerbank), ID kartice, antistres loptice, strugalice za led, džepni nožići, podloge za miša i mnogi drugi.

Pošaljite nam upit za ovu uslugu preko web forme:

Zadarska tiskara
Košarica
U košarici nemate proizvoda!
Nastavi kupovati
0
Click outside to hide the compare bar
Usporedi
Lista želja 0
Pogledaj listu Nastavi kupovati